HİKMET YILDIZ - Müdür

1973 yılında Gümüşhane´nin Şiran ilçesi Akçalı köyünde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankarada tamamladı. Lisans eğitimini ise Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde 1998 yılında tamamladı. Öğretmenliğinin ilk yıllarında Özel Nene Hatun İlköğretim okulunda çalıştı. 2001 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Kayseri iline öğretmen olarak atandı. Kayseri, Kırıkkale ve Ankarada öğretmen olarak çalıştı. 2015 yılında Karapürçek Şehit Ferhat Muratoğlu İlkokuluna müdür yardımcısı olarak görevlendirildi, 2019 yılında Altındağ Mehmet Akif Ersoy  Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 2020 yılında Karapürçek Şehit Osman Kablan Ortaokuluna müdür olarak görevlendirildi ve halen görevini yürütmekte olan Hikmet Yıldız evli ve 3 çocuk babasıdır..